• Byggmann

300 – FJELLI

TIDLØS HYTTE SOM PASSER BÅDE PÅ FJELLET OG VED SJØEN
Fjelli er en koselig hytte i klassisk hytte-utforming, men med moderne vindusløsninger. Fasaden er enkel med verandadører i glass. Store, gode vinduer slipper inn mye lys i hytten, og gir bygget et mer moderne preg.

Selv om Fjelli ikke er av de største hyttene, inneholder den alt du trenger for å tilbringe ferien eller langhelgen på fjellet eller ved sjøen. Du kommer inn gjennom inngangspartiet til gangen hvor du har tilgang til en praktisk bod, hyttens to soverom, et bad med rom for wc og dusj, og hyttens allrom. Her finner du en åpen stue-/kjøkkenløsning med direktetilgang til uteområdet gjennom en dobbel verandadør i glass. Fra stue/kjøkken har du også tilgang til hemsen som kan gi ekstra soveplasser om du har gjester på besøk.

I allrommet er det mønt himling, og sammen med store vinduer gir dette en lys og luftig stue-/kjøkkenløsning med direktetilgang til naturen utenfor. Her kan du gå rett ut i blåbærlyngen, eller til terrassen og nyte sol og fuglekvitter fra ditt helt eget fristed.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 44,3 m²
Bebygd areal: 51,9 m²
Største lengde: 8,8 m
Største bredde: 5,7 m
Antall soverom: 2

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.»

    Trykk her for å lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.